czwartek, 11 września 2014

.146.

~ kasza bulgur na budyniu waniliowym ze śliwkami, ricottą
 i prażonymi wiórkami kokosowymi ~

8 komentarzy:

  1. Kasza bulgur w budyniowym wydaniu musiała być przepyszna! Ostatnio się do niej przekonałam, więc takie wydanie jeszcze przede mną, ale jestem w stanie sobie wyobrazić ten smak :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Miseczka idealna <3 I te dodatki *.*

    OdpowiedzUsuń
  3. Brzmi bardzo smakowicie, i tak też się prezentuje :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Muszę kupić bulgur! Dobrze, że mi przypomniałaś :)

    OdpowiedzUsuń
  5. oo tak! takie śniadania mogę jeść codziennie :>

    OdpowiedzUsuń
  6. a ja wciąż bulgur nie próbowałam :<
    z tymi dodatkami smakowała na pewno nieziemsko! <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Muszę w końcu zdobyć ten blugur :D

    OdpowiedzUsuń